-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Paprock
2 -
2cezary
2 -
3michal_k
2 -
4IVVO
2 -
5Ciech_98
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez diagnosta2017 · Napisano
Jak mówiłem wcześniej ja przechodziłem przez takie cusss To że ktoś się rozwodzi to nie dziwne Dziwie się że ludzie są tak zawistni sobie nawzajem że potrafią wykorzystywać wszystko i mieszać w to szambo ludzi postronnych Identyczny przypadek przerabiałam A na drugi dzień pan małżonek zawitał do mnie z wielkimi pretensjami jak ja mogłem A ja mu cyk proszę o tak mogłem i wyciągam ksero dokumentu z zatrzymania dowodu rej przez policję w wyniku kontroli. Grzecznie wytlumaczone jak to bylo i Tyle w temacie gość poszedł sobie A teraz tyyy zamiast kuźwa czekać czekać Trza było wcześniej dzwonić na pałyy i zgłosić że twoja wielce małżonka porusza się pojazdem bez badań tech. Tera to szambo jest tak głębokie że będziecie się jeszcze po łokcie brudzić i nawzajem wpierać czyje tak na prawdę auto jest -
Przez Solaris · Napisano
Fajny wykaz. Np. na SKP DW/069/P jest tylko jeden diagnosta. Podobnie jest i u nas na niektórych SKP. Więc to że stacja ma zatrudniać diagnostów nie oznacza że minimum musi być dwóch. Czasami jest tylko jeden i nadzór nie wykazuje tego jako nieprawidłowość. W Warszawie mamy 115 SKP a uprawnień w całym 2024 roku wydano ledwie 6. Więc kropla w morzu. A ludzie sie wykruszają. Czasami to nierealne aby znaleźć na każdy SKP dwóch przy takiej ilości stacji i takiej ilości wydanych uprawnień. -
Przez Paprock · Napisano
https://bip.um.wroc.pl/artykul/100/75572/rejestr-przedsiebiorcow-prowadzacych-stacje-kontroli-pojazdow-na-terenie-miasta-wroclawia -
-
Przez LimonQi · Napisano
Jak zaczyna sie numer stacji? To wyglada tak samo jak z numerami rejestracyjnymi.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 881
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Anzej