-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Paprock
2 -
2cezary
2 -
3michal_k
2 -
4IVVO
2 -
5Ciech_98
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Anzej · Napisano
Oczywiście jazda żony bez badań technicznych, która trwała kilka miesięcy została zgłoszona. To nie jest ten przypadek. Dowód nie został zatrzymany, nie było pokwitowania. Poszedłem do Pana diagnosty grzecznie zapytać czy może wycofać to badanie wykonane z naruszenie prawa. Nie z mordą, tylko po ludzku zapytałem czy to zrobi a jak mi kazał się gonić i zgłosić to do prokuratury, pożegnałem się i poszedłem. Przykro mi, że on został w to wmieszany, ale złamał prawo a mógł tego nie robić. Miał szansę też naprawić swój błąd a tego z premedytacją nie zrobił. Kazał zgłosić to do prokuratury,co też uczynię. -
Przez diagnosta2017 · Napisano
Jak mówiłem wcześniej ja przechodziłem przez takie cusss To że ktoś się rozwodzi to nie dziwne Dziwie się że ludzie są tak zawistni sobie nawzajem że potrafią wykorzystywać wszystko i mieszać w to szambo ludzi postronnych Identyczny przypadek przerabiałam A na drugi dzień pan małżonek zawitał do mnie z wielkimi pretensjami jak ja mogłem A ja mu cyk proszę o tak mogłem i wyciągam ksero dokumentu z zatrzymania dowodu rej przez policję w wyniku kontroli. Grzecznie wytlumaczone jak to bylo i Tyle w temacie gość poszedł sobie A teraz tyyy zamiast kuźwa czekać czekać Trza było wcześniej dzwonić na pałyy i zgłosić że twoja wielce małżonka porusza się pojazdem bez badań tech. Tera to szambo jest tak głębokie że będziecie się jeszcze po łokcie brudzić i nawzajem wpierać czyje tak na prawdę auto jest -
Przez Solaris · Napisano
Fajny wykaz. Np. na SKP DW/069/P jest tylko jeden diagnosta. Podobnie jest i u nas na niektórych SKP. Więc to że stacja ma zatrudniać diagnostów nie oznacza że minimum musi być dwóch. Czasami jest tylko jeden i nadzór nie wykazuje tego jako nieprawidłowość. W Warszawie mamy 115 SKP a uprawnień w całym 2024 roku wydano ledwie 6. Więc kropla w morzu. A ludzie sie wykruszają. Czasami to nierealne aby znaleźć na każdy SKP dwóch przy takiej ilości stacji i takiej ilości wydanych uprawnień. -
Przez Paprock · Napisano
https://bip.um.wroc.pl/artykul/100/75572/rejestr-przedsiebiorcow-prowadzacych-stacje-kontroli-pojazdow-na-terenie-miasta-wroclawia -
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 881
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Anzej