Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      LimonQi
      LimonQi
      2
    2. 2
      mlusiek1590
      mlusiek1590
      1
    3. 3
      Solaris
      Solaris
      1
    4. 4
      rewers
      rewers
      1
    5. 5
      nesiasps
      nesiasps
      1
  • Aktualne posty

• Mecher
      Takich kwiatków jeszcze chyba na tym forum nie było, przynajmniej oficjalnie. I ciekawe, że taki kwiatek nie został jeszcze zablokowany, czy nawet wykasowany.   Czyżby na rynku zaczęło brakować klepaczy  ... 🤣 Może prościej byłoby dać łapówkę niż tyłek  🤣
    • yogi1984
      Nie tylko "u was"🙂 One na 100% są jako część muzealiów,ale to już inna bajka i historia....
    • Andrzej121
    • Jasiu24
      No to współczuję. U mnie, na szczęście nie ma takiego problemu. Biorąc pod uwagę, że rocznie to dosłownie kilka sztuk, nikomu w firmie specjalnie na tym nie zależy, a wręcz przeciwnie, mamy zalecenie, aby umawiać się na takie badania w godzinach mniejszego ruchu, najlepiej przed zamknięciem, bo "za długo z takim badaniem schodzi". Handlarze u nas bronią się rękami i nogami przed "żółtymi", bo ponoć ciężej sprzedać. W efekcie na takie badanie do mnie trafiają przeważnie miłośnicy 4 kółek. Fakt, że czasem się dziwię jakie pojazdy ludzie chcą rejestrować na zabytek (znikoma wartość dla historii motoryzacji), ale skoro nie przeszkadza to konserwatorowi i rzeczoznawcy, to już nie mój temat. Może jakaś wartość sentymentalna dla właściciela?   A o tym to jeszcze nie słyszałem. Jaki to powiat?
    • Rafi90
      U nas jest teraz wysyp policyjnych Ceedów w pełni oznakowanych na "żółtych". 
  • Najbliższe urodziny

• majewski_adr
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 873
    • Najwięcej online
      1 667

Interowiec1997
    Najnowszy użytkownik
    Interowiec1997
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.