Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      Paprock
      Paprock
      2
    2. 2
      cezary
      cezary
      2
    3. 3
      michal_k
      michal_k
      2
    4. 4
      IVVO
      IVVO
      2
    5. 5
      Ciech_98
      Ciech_98
      1
  • Aktualne posty

• diagnosta2017
      Jak mówiłem wcześniej ja przechodziłem przez takie cusss To że ktoś się rozwodzi to nie dziwne  Dziwie się że ludzie są tak zawistni sobie nawzajem że potrafią wykorzystywać wszystko i mieszać w to szambo ludzi postronnych  Identyczny przypadek przerabiałam  A na drugi dzień  pan małżonek zawitał do mnie z wielkimi pretensjami jak ja mogłem  A ja mu cyk proszę o tak mogłem  i wyciągam ksero dokumentu z zatrzymania dowodu rej przez policję w wyniku kontroli.  Grzecznie wytlumaczone jak to bylo i Tyle w temacie  gość poszedł sobie  A teraz tyyy zamiast kuźwa czekać czekać  Trza było wcześniej dzwonić na pałyy i zgłosić że twoja wielce małżonka porusza się pojazdem bez badań tech.  Tera to szambo jest tak głębokie że będziecie się jeszcze po łokcie brudzić i nawzajem wpierać czyje tak na prawdę auto jest 
    • Solaris
      Fajny wykaz. Np. na SKP DW/069/P jest tylko jeden diagnosta. Podobnie jest i u nas na niektórych SKP. Więc to że stacja ma zatrudniać diagnostów nie oznacza że minimum musi być dwóch. Czasami jest tylko jeden i nadzór nie wykazuje tego jako nieprawidłowość. W Warszawie mamy 115 SKP a uprawnień w całym 2024 roku wydano ledwie 6. Więc kropla w morzu. A ludzie sie wykruszają. Czasami to nierealne aby znaleźć na każdy SKP dwóch przy takiej ilości stacji i takiej ilości wydanych uprawnień.
    • Paprock
      https://bip.um.wroc.pl/artykul/100/75572/rejestr-przedsiebiorcow-prowadzacych-stacje-kontroli-pojazdow-na-terenie-miasta-wroclawia
    • Anzej
    • LimonQi
      Jak zaczyna sie numer stacji? To wyglada tak samo jak z numerami rejestracyjnymi.
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 881
    • Najwięcej online
      1 667

Anzej
    Najnowszy użytkownik
    Anzej
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.