-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1mlusiek1590
3 -
2LimonQi
2 -
3wojteczek
1 -
4bronks312
1 -
5Jacob
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez dave_skp · Napisano
Zatrudnię Diagnostę na PSKP Warszawa ul. Białobrzeska 8/10. Praca w systemie dzień na dzień 7-21 lub 7-14; 14-21 sob. 8-16 Praca dla początkujących jak i doświadczonych Diagnostów. Atrakcyjne warunki pracy tel.: 692 506 473 -
Przez aboz · Napisano
Nie ma takich autobusów. Minimum kat. M2. Znowu błąd. Autobusy kat. M2 mogą mieć układ hydrauliczny. I to by było na tyle jeśli chodzi o wynik egzaminu. Dwa poważne błędy i dalej nie było po co czytać. Ale żeby Ci pomóc, to mając widzę, że taki autobus może mieć hydrauliczny lub pneumatyczny układ hamulcowy, powinieneś opisać procedurę pomiaru w zależności od układu. Nie ma potrzeby rozpisywać się na tematy, które w zadaniu egzaminacyjnym nie były ujęte. -
Przez Rafi90 · Napisano
Ja po prostu tego nie zrobię w ogóle więc nie będę nawet nikogo prosił o oświadczenia. -
Przez nesiasps · Napisano
Może… ale to nie moja sprawa jak wiem że taki na H11 może być legalny - nie uratuje świata przed złem Może mi nie pokazywać opakowania 😌 starczy że oświadczy ustnie, że to co tam jest to jest ta konkretnie żarówka LED z homologacją Akurat takie opakowanie to da powód do N-ki -
Przez Mecher · Napisano
Na przykład poczytać ten temat Dopiero się zarejestrowałeś, i nie chciało się nawet spróbować poszukać czy czegoś nie ma na ten temat.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 873
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Interowiec1997