Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      wojteczek
      wojteczek
      2
    2. 2
      Krzysztofk
      Krzysztofk
      2
    3. 3
      michal_k
      michal_k
      2
    4. 4
      nesiasps
      nesiasps
      1
    5. 5
      smaug
      smaug
      1
  • Aktualne posty

• Michu91
      Panie bo ja potrzebuje tylko dowód odblokować bo nie mam jak zarejestrować a kolizja była Wysłane z mojego moto g(60)s przy użyciu Tapatalka
    • marek3345
      Witam wszystkich,  w historii pojazdu mam informację o kodzie badania DICT124_11 - z informacji wynika, że jest to powypadkowe badanie na podstawie skierowania organu kontroli ruchu drogowego. Czy jesteście w stanie podpowiedzieć jak zweryfikować jaki organ skierował samochód na badanie techniczne i w związku z jakim zdarzeniem?   
    • oskpszef
      Panowie odświeżam temat MARKA   -  MERCEDES-BENZ MODEL  - UNIMOG 418/10 ZUGMASCHINE            po tłumaczeniu  Ciągnik Pojazd sprowadzony z Niemiec klient chce żeby przegląd robić na ciągnik rolniczy dodam że po przetłumaczeniu wyszło w punkcie 6 birefu Najwyższa prędkość km/h  40. Moje pytanie do was czy można robić przegląd na ciągnik rolniczy,nie będzie problemów w wydziale komunikacji proszę o pomoc.  
    • qqlak
      No właśnie nie do końca zrozumiałem pytanie i myślałem ze tu chodzi o wsh a trzeba było napisac jakie podzespoły ulegają sprawdzeniu. czy jak bym to napisał z tabeli z załacznika 1 to bym miał poprawnie ?
    • bartoszjack
      Samochód z Francji, czyli temat nie do przeskoczenia. Bardzo dziękuję za wypowiedź. Trzeba odpuścić zakup.
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 787
    • Najwięcej online
      1 667

marek3345
    Najnowszy użytkownik
    marek3345
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.