-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1wojteczek
2 -
2Krzysztofk
2 -
3michal_k
2 -
4nesiasps
1 -
5smaug
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez nesiasps · Napisano
„Najwyższa prędkość km/h 40” to do zweryfikowania - reszta no cóż - dużo o tym było i dużo tego jeździ - dopóki ktoś tego nie unormuje. -
Przez Michu91 · Napisano
Panie bo ja potrzebuje tylko dowód odblokować bo nie mam jak zarejestrować a kolizja była Wysłane z mojego moto g(60)s przy użyciu Tapatalka -
Przez marek3345 · Napisano
Witam wszystkich, w historii pojazdu mam informację o kodzie badania DICT124_11 - z informacji wynika, że jest to powypadkowe badanie na podstawie skierowania organu kontroli ruchu drogowego. Czy jesteście w stanie podpowiedzieć jak zweryfikować jaki organ skierował samochód na badanie techniczne i w związku z jakim zdarzeniem? -
Przez oskpszef · Napisano
Panowie odświeżam temat MARKA - MERCEDES-BENZ MODEL - UNIMOG 418/10 ZUGMASCHINE po tłumaczeniu Ciągnik Pojazd sprowadzony z Niemiec klient chce żeby przegląd robić na ciągnik rolniczy dodam że po przetłumaczeniu wyszło w punkcie 6 birefu Najwyższa prędkość km/h 40. Moje pytanie do was czy można robić przegląd na ciągnik rolniczy,nie będzie problemów w wydziale komunikacji proszę o pomoc. -
Przez qqlak · Napisano
No właśnie nie do końca zrozumiałem pytanie i myślałem ze tu chodzi o wsh a trzeba było napisac jakie podzespoły ulegają sprawdzeniu. czy jak bym to napisał z tabeli z załacznika 1 to bym miał poprawnie ?
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 787
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
marek3345