-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1DARIO64
3 -
2nesiasps
2 -
3wojteczek
1 -
4danielg539
1 -
5dominik_z
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez dominik_z · Napisano
a ja proponuje zostawić Niemcy w spokoju i zająć się swoim "ogródkiem" Ciekawe, czy egzekwujesz warunki techniczne (tak jak w Niemczech) w zakresie oznakowania ograniczenia prędkości w pojeździe dla opon śniegowych, które nie mają indeksu prędkości dostosowanego do vmax pojazdu Ja bym się bardziej martwił tym, że za rok przyjedzie jako ciężarowy w DR, a w pojeździe ni widu ni słychu po kratce, a diagnosta się nawet nie zająknie gdzie przegroda -
Przez danielg539 · Napisano
Jeżeli uznać by je za hak to i parametry haka powinny być tożsame z parametrami siodła a to raczej przekreślało by zalety tego rozwiązania... -
Przez Vercyngetoryks · Napisano
Jeśli mnie pamięć nie myli to w pord nie ma określonej definicji producenta - przynajmniej w art 2 jej nie ma. Definicja obejmuje tylko relację dotyczącą salonu sprzedaży. -
Przez rewers · Napisano
Może. Tu masz link jak należy to załatwić. https://www.tdt.gov.pl/zalatw-sprawe/stacje-kontroli-pojazdow/poswiadczenie-zgodnosci-stacji-i-kontroli-pojazdow -
Przez DARIO64 · Napisano
Tia, pistolety. To podpada pod nielegalne posiadanie broni, tym się TDT nie zajmuje, tylko inne służby.
-
-
Najbliższe urodziny
- Piotr97
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 823
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
strazakdawidoooos