-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1DARIO64
3 -
2nesiasps
2 -
3wojteczek
1 -
4danielg539
1 -
5dominik_z
1
-
-
Aktualne posty
-
-
Przez slawekswk · Napisano
Witam, jestem po egzaminie praktycznym, zaliczony. Opiszę co i jak Przyjechałem 7;30, na zdających jest parking za szlabanem, trzeba się zarejestrować w okienku i wpuszczą. Od 8:00 staliśmy w recepcji, od 8:30 wpuścili na małą halę i gdzie było do podpisania BHP, 8;50 wpuścili 5 osoby, sprawdzanie dowodu osobistego i losowanie pytania. Mi się trafiło badanie dodatkowe autobusu 100, opowiedz szczegółowo warunki techniczne hamulców, siedzeń, tachografu. Dostałem ksero dowodu rejestracyjnego, homologacje pojazdu po niemiecku i zaświadczenie że pojazd jest wyposażony w układzie hamulcowy zgodny z reg 13 z 11 serią poprawek. Pytał się mnie o nr regulaminów z szyb, opon, pasów, siedzeń, hamulców Nie było zaświadczenia o zwalniacz, więc badanie techniczne negatywne. W moim przypadku egzaminator by miły, patrzył dokładnie jak wypełniałem zaświadczenie, pieczątki nie były potrzebne. Ogólnie jestem zadowolony Pozdrawiam 😊 -
Przez wadi · Napisano
Nie , bo nie wygląda jak hak.😁 R55 dotyczy homologacji elementów sprzęgających zespołów pojazdów, gdzie zaczepy kulowe i haki holownicze stanowią jedno z wielu rozwiązań ,wszystko jest określone i nazwane. -
Przez dominik_z · Napisano
jak bez tabliczki ? Tabliczka na siodle jest na regulamin 55 tak samo jak w przypadku "haka do osobówki" -
-
-
Najbliższe urodziny
- Piotr97
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 823
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
strazakdawidoooos