Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      DARIO64
      DARIO64
      3
    2. 2
      nesiasps
      nesiasps
      2
    3. 3
      wojteczek
      wojteczek
      1
    4. 4
      danielg539
      danielg539
      1
    5. 5
      dominik_z
      dominik_z
      1
  • Aktualne posty

• Paprock
      A widziałeś takie cuda w tym regulaminie?    
    • slawekswk
      Witam, jestem po egzaminie praktycznym, zaliczony. Opiszę co i jak Przyjechałem 7;30, na zdających jest parking za szlabanem, trzeba się zarejestrować w okienku i wpuszczą. Od 8:00 staliśmy w recepcji, od 8:30 wpuścili na małą halę i gdzie było do podpisania BHP, 8;50 wpuścili 5 osoby, sprawdzanie dowodu osobistego i losowanie pytania.  Mi się trafiło badanie dodatkowe autobusu 100, opowiedz szczegółowo warunki techniczne hamulców, siedzeń, tachografu. Dostałem ksero dowodu rejestracyjnego, homologacje pojazdu po niemiecku i zaświadczenie że pojazd jest wyposażony w układzie hamulcowy zgodny z reg 13 z 11 serią poprawek. Pytał się mnie o nr regulaminów z szyb, opon, pasów, siedzeń, hamulców Nie było zaświadczenia o zwalniacz, więc badanie techniczne negatywne. W moim przypadku egzaminator by miły, patrzył dokładnie jak wypełniałem zaświadczenie, pieczątki nie były potrzebne. Ogólnie jestem zadowolony Pozdrawiam 😊
    • wadi
      Nie , bo nie wygląda jak hak.😁 R55 dotyczy homologacji elementów sprzęgających zespołów pojazdów, gdzie zaczepy kulowe i haki holownicze stanowią jedno z wielu rozwiązań ,wszystko jest określone i nazwane.
    • dominik_z
      jak bez tabliczki ? Tabliczka na siodle jest na regulamin 55 tak samo jak w przypadku "haka do osobówki"
    • nesiasps
  • Najbliższe urodziny

• Piotr97
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 823
    • Najwięcej online
      1 667

strazakdawidoooos
    Najnowszy użytkownik
    strazakdawidoooos
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.