Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      Paprock
      Paprock
      2
    2. 2
      cezary
      cezary
      2
    3. 3
      michal_k
      michal_k
      2
    4. 4
      IVVO
      IVVO
      2
    5. 5
      Ciech_98
      Ciech_98
      1
  • Aktualne posty

• Mecher
      To zapytałem, jak chcesz zrobić  ... (dalej jak wyżej) a ciebie zainteresował tylko akapit o pojeździe znajomego. 
    • piotr8705
      Chyba się ostatnio zmieniło:   Art.  84.  [Diagnosta] 1.  Badanie techniczne pojazdów wykonuje zatrudniony w stacji kontroli pojazdów uprawniony diagnosta. 2.  Starosta wydaje uprawnienie do wykonywania badań technicznych, jeżeli osoba ubiegająca się o jego wydanie posiada wymagane wykształcenie techniczne i praktykę, odbyła wymagane szkolenie oraz zdała egzamin kwalifikacyjny. 2a.  Egzamin, o którym mowa w ust. 2, przeprowadza za opłatą komisja powołana przez Dyrektora Transportowego Dozoru Technicznego. 2b.  Przez wymagane wykształcenie techniczne i praktykę, o których mowa w ust. 2, rozumie się: 1) wyższe wykształcenie w obszarze nauk technicznych o specjalności samochodowej i udokumentowane 6 miesięcy praktyki w stacji kontroli pojazdów lub w zakładzie (warsztacie) naprawy pojazdów na stanowisku kontroli lub naprawy pojazdów albo Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/prawo-o-ruchu-drogowym-16798732/art-84   Pracowałem sam, nikogo nie zatrudniałem i w zasadzie też to można udowodnić.   Bardzo mi się nie podoba, że pani z WK podważa moje wykształcenie i tym bardziej nie podoba mi się, że przez WK miałbym zmienić decyzje odnośnie pracy.
    • Solaris
    • rurek777
      Idź do żony i odbierz samochód jak jest twój, albo zgłoś na policję że ci zginął 
    • LimonQi
      Argument nie do podważenia  Pan płaci, Pan ma. Dobrze myślisz, bo są takie pojazdy ale dla odpowiednich sektorów  Zerknij sobie na art. 13 ust. 4 - ustawy o systemach homologacji pojazdów oraz ich wyposażenia.
  • Najbliższe urodziny

• karol1207
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 881
    • Najwięcej online
      1 667

Anzej
    Najnowszy użytkownik
    Anzej
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.