-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Mecher
2 -
2nesiasps
1 -
3Vercyngetoryks
1 -
4aboz
1 -
5Tomcar
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez danielg539 · Napisano
Starsi diagności pewnie pamiętają dodatkowe naklejki na TZ z rokiem produkcji lub tak jak w Mercedesie dodatkowe tabliczki z rokiem produkcji i nr polskiej homologacji.. -
Przez LimonQi · Napisano
Mam dokładnie takie samo zdanie. Dlaczego to nie bedzie wydawać jednostak uprawniona albo TDT? -
Przez hobbystapol · Napisano
Za duże pieniądze "umoczone" ciągniki wiadomo, PSL nie ukrzywdzi swoich , "amerykany" też spory sektor rynku a odpowiedzialność ciężko będzie zgonić li tylko na diagnostę , WK wiadomo też działają w otoczeniu "polityki" i co mają odpowiadać "swoi" Trzeba coś wykombinować by to bezprawie zalegalizować i tyle. A jakość badań to inna sprawa , na chwilę obecną nie istnieje i długo nie zaistnieje a to dopuszczenie na stacji "amerykana" to będzie dopiero patologia w cyrkowym wydaniu. -
Przez piotr8705 · Napisano
Złożyłem jeszcze do WK moje podanie o umożliwienie odbycia praktyk, odpowiedź dyrektora ze zgodą na obycie praktyk, harmonogram praktyk, wyznaczenie opiekuna praktyk, zakres zadań - zobaczymy jaką odpowiedź dostane tym razem -
Przez eldicoran · Napisano
czasem takie tematy "załatwione" widzę to się zastanawiam bardziej czy diagnosta przez najbliższe dni da rade usiąść a nie tyle co gębę w którą już i tak plują wytarł. I tak to drodzy Państwo się zazwyczaj kończy, ktoś przyjdzie zapyta dostanie odpowiedz że nie i zobaczy co pisaliśmy, to jedzie do reksia i ma to co chciał mimo że nie powinien.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 889
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
adamGDA