-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1cezary
2 -
2
Rafi90
1 -
3
TeDe
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Dawid_J · Napisano
Na poczatku mysłalem ze gosciu kupil sobie tabliczke na alledrogo wiec pytam sie klienta a ten mi pokazuje fakture na ktorej pisze wydanie TZ i oczywiscie koszt . TZ miala nawet te loga merca jak sie swieci latarka pod odpowiednim katem . Oczywiscie na TZ nie bylo nr homo . -
Przez Rafi90 · Napisano
Jednak byłbym za rzeczoznawcą. Wtedy jestem całkowicie czysty, bo jednak masy przyczep czy zespół pojazdów to ważne parametry. Mniej szkody zrobi ustalenie złej pojemności czy wymiarów niż mas. Bywali ludzie którzy tiguanem chcieli ciągnąć 3,5t przyczepy ... -
Przez aboz · Napisano
W pojazdach na rynek amerykański nie będzie poz. F3. Natomiast można ustalić ten parametr na podstawie instrukcji obsługi, biorąc pod uwagę wszystkie zmienne (silnik, rodzaj skrzyni, napędu, przełożenie dyfrów i wiele innych), ale trzeba umieć to robić. -
Przez Rafi90 · Napisano
Jasne, już MB dał mu europejską wersję tz do auta z usa. Nie słuchajcie bajek. -
Przez Dawid_J · Napisano
Miałem ostatnio mercedesa z USA który nie miał tabliczki znamionowej . klient mowi ze pojedzie do mercedesa i załatwi . Mysle sobie , napewno mu sie uda . Gosc wraca za tydzien z TZ wersja europejska i faktura od serwisu mercedesa na kwote 750 zl . Pole F.3 zakreskowane .
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników11 213
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
rysiu_89
Rejestracja -
![IT.NORCOM [FORUM] - wszystko o ... Badaniach Technicznych ...](https://forum.norcom.pl/uploads/monthly_2025_11/logo2.png.c689d23b12ad8c649152fe931b6193ff.png)