-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1michal_k
2 -
2Logen
2 -
3
Rafi90
2 -
4
TeDe
1 -
5
aboz
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Aras · Napisano
Witam , auto z USA i nie wiem jak wpisać moc silnika bo z katalogu pisze mi 150KW , natomiast w różnych danych tech pisze moc silnika 110KW i moc układu silnikowego 150KW. Podpatrzyłem kilka aut zarejestrowanych i maja niektóre 110KW a niektóre 150KW (więcej jest jednak wpisanych 110KW) . Jak powinno się wpisać poprawnie ? -
Przez Galaxy_13 · Napisano
Gratulacje Najtrudniejsze przeważnie jest pytanie opisowe - trzeba dobrze dobierać słowa np. pomiar geometrii wykonuje się na stanowisku kontrolnym a jak nie wpiszesz że na ławach pomiarowych to zonk itp. -
Przez TeDe · Napisano
Dzienniki są dostępne co najmniej od 11-tu lat na egzaminie (jak zdawałem), tylko czasu jest mało żeby wszystko sprawdzić jak się nie wie gdzie czego szukać. Trzeba zdać główną część, żeby można było zaliczać kolejne moduły, których się nie zaliczyło. Jak to wygląda, to już koledzy, którzy tak zdawali muszą się wypowiedzieć, bo mi się udało całość za pierwszym więc nie mam doświadczenia z dodatkowym zaliczaniem modułów. -
Przez Robert66 · Napisano
Miałem założyć nowy temat ale się podepnę pod ten. Syn szefa ma zdawać egzamin na diagnostę. Czy ktoś się orientuje jak wygląda teraz egzamin. Podobno cześć teoretyczna jest podzielona na części i wystarczy zaliczyć jakąś podstawę, aby sobie dalej poprawiać . Jeżeli jest to prawdą to duże ułatwienie, nie wspominając o dostępności DzU. A tak dużo mówiło się o zaostrzeniu . -
Przez nesiasps · Napisano
życie w PL to takie bieganie po polu minowym - najlepsze że każdy ma racje i dla Sądów to również jest nieistotne że istnieje sprzeczność pomiędzy urzędami państwowymi - dla WK jest tak dla skarbówki tak i wszyscy oni mają rację - byle młócić petenta na kasę a w razie sporu sądowego to przecież Państwo zpłaci - czyli każdy z nas
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników11 263
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
champs
Rejestracja -
![IT.NORCOM [FORUM] - wszystko o ... Badaniach Technicznych ...](https://forum.norcom.pl/uploads/monthly_2025_11/logo2.png.c689d23b12ad8c649152fe931b6193ff.png)