peter7007 Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 Uwaga ! Przy VPN Client : Odpalamy VPN Client , nie ruszamy ikony import ! ale naciskamy na górze na pasku "Certificates" --- następnie "import" zaznaczamy gdyby nie było "Import from file " i wskazujemy po kolei te 3 certyfikaty (po kolei je do programu importujemy) . Powodzenia ! Stacja SQL działa , wczorajsze robione w trybie awaryjnym wysyłam. Cytuj
cezary Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 @peter7007 czy tak jak ja napisałem, czy tak jak Ty, nie ma znaczenia ponieważ wykonujemy tę samą operację. Cytuj
peter7007 Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 (edytowane) Prawda. Napisałem dlatego że wczoraj przy imporcie zasugerowałem się ikoną importu a przez nią program rozszerzenia .crt nie widzi dopiero z poziomu "Certificates" można zaimportować . Dzięki wielkie za Twój wkład w rozwiązanie problemu . Szacunek ! Edytowane 2 Czerwiec 2020 przez Jacdiag cytat całego poprzedniego posta Cytuj
Efendi Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 Sposób peter7007 zadziałał. wszystko działa. Dzięki. Cytuj
peter7007 Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 (edytowane) Cieszę się , dodam tylko że te trzy certyfikaty to są te ściągnięte i rozpakowane . Wcześniej tu Kolega wspominał o katalogu Patronatu zdaje się . Ściągamy , rozpakowujemy gdzie chcemy i importujemy jak napisałem wyżej. Edytowane 2 Czerwiec 2020 przez Jacdiag cytat całego poprzedniego posta Cytuj
szaaga Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 Witam wszystkich na forum. U mnie wszystko działa . Czy kombinować ze ściąganiem tych plików? Cytuj
Iamthelaw Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 Witaj! Jeżeli działa to po co kombinować? Zostaw w spokoju i rób swoje. Cytuj
IVVO Napisano 2 Czerwiec 2020 Napisano 2 Czerwiec 2020 Na Chyrcu też ten sposób działa - odpaliłem "przez telefon" chyba z 20😁 Cytuj
smaug Napisano 3 Czerwiec 2020 Napisano 3 Czerwiec 2020 Niestety u minie nie pomogło robiłem certyfikat import i dodałem pliki i dalej nie łaczy Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 5 Czerwiec 2020 Autor Napisano 5 Czerwiec 2020 Bardzo dziękuję wszystkim za zaoferowaną pomocną dłoń - choć nie z każdej skorzystałem z różnych powodów Mam nadzieję, że wszystkie SKP są już ogarnięte ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
smaug Napisano 5 Czerwiec 2020 Napisano 5 Czerwiec 2020 W dniu 2.06.2020 o 09:32, peter7007 napisał: Przy VPN Client : Odpalamy VPN Client , nie ruszamy ikony import ! Zrobiłem tak jak na załączniku i nie pomogło , trzeba coś zaznaczyć więcej ? Cytuj
smaug Napisano 9 Czerwiec 2020 Napisano 9 Czerwiec 2020 Coi nauczył się naprawia VPN Client, i po 40min klikania działa . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi