Sebastian ZG Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 W szyscy co nie byli ....... żałujcie. Choć nie martwicie się będziecie mogli wszystko nadrobić na następnym spotkaniu, które na pewno będzie .... Cytuj
ijm Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Ja tez nie moglem , ale myslamio czesciowo bylem z Wami. Cytuj
kowal Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Proponuje ,aby robić następne spotkanie w miejscu gdzie można dojechać środkami lokomocji Państwowej Cytuj
Tomek D Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Tomek D opisz kto jest na tym zdjęciu. Na załączonej fotce integruje się z miejscowym "światkiem", sumpatyczni ludzie Cytuj
prezes100 Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Ciekaw jestem "who is who" na tych zdjęciach z imprezy w Jasieniu. Pewnie dowiem się na nastpnej imprezie. Cytuj
Tomek D Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 była to jedna z lepszych imprez, na jakich byliśmy Statystyki mówią same za siebie trzecie spotkanie będzie jeszcze leprze Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 Filmiki z imprezki (ta sama zawartość, różnica w jakości na korzyść drugiego linku): http://norcom.dreamhosters.com/media/jasien/jasien.wmv [200 MB] [220x176] http://norcom.dreamhosters.com/media/jasien/jasien_best.wmv [372 MB] [768x576] Format - 16:9 Pobierajcie - i proszę o komentarze. Te nieprzychylne również - pozwoli mi to udoskonalenie warsztatu pracy podczas prac przy następnych filmach Wszem i wobec informuję - to moja pierwsza twórczość tego typu Jeszcze 2-3 dni potrzebuję na przygotowanie się do realizacji wysyłki płyt DVD - na które jednak już możecie składać zamówienia. Jakość będzie ciut lepsza, niż to, co już teraz widzicie ... Na wszelki wypadek poproszę o podanie DOKŁADNEGO adresu do wysyłki - jako wiadomości PW naturalnie Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
ijm Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Ok, przebitki z ladnymi widokami, labedzie . Czy podklad muzyczny celowo zaglusza rozmowy? Cytuj
prezes100 Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Spasowałem, mój sprzęt jest lipny, oglądałem 40 minut, a obejrzałem 4 min 20 sekund, cały czas buforowanie o braku dźwięku już nie wspomnę . Cytuj
Sebastian ZG Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 oglądałem 40 minut, a obejrzałem 4 min 20 sekund Hmm......... czyli oglądałeś fragment 4 minutowy 10 razy A ja oglądałem 30 minut i ryczałem jak bóbr Spoko fajna pamiątka, a dokładniej fajnie zrobiona. Dziękować, dziękować Cytuj
ijm Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Sciagnij na dysk i pozniej ogladaj, u mnie trwalo sciaganie okolo 50min. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 Troszkę zabawy było - ale wielu rzeczy jeszcze muszę się nauczyć. Póki co - za chwilkę zakończę upload pliczku "ciut" lepszej jakości - niestety, mającego 400 MB. To dla tych najbardziej wytrwałych pobieraczy Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Tomek D Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 A mnie się ciągnie i ciągnie i chyba za godzine koniec [ Dodano: 22-11-2006, 21:37 ] Aleś to namładnie nakręcił Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 Filmiki z imprezki (ta sama zawartość, różnica w jakości na korzyść drugiego linku): http://norcom.dreamhosters.com/media/jasien/jasien.wmv [200 MB] [220x176] http://norcom.dreamhosters.com/media/jasien/jasien_best.wmv [372 MB] [768x576] Format - 16:9 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
pleszew Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Filmik ok i zachęca do udziału w następnej imprezce jedna uwaga co do filmiku malo czytelne napisy ta czcionka , a reszta ok Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 malo czytelne napisy ta czcionka Ta sprawa rzeczywiście wymaga dopracowania - zauważyłem już to wcześniej, tylko wiecznie czasu brakuje ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi