Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Ile etatów może mieć diagnosta?

prezes100

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy w ilu firmach pracujecie, czy są to tylko SKP?

Ja pracuję w urzędzie (nie jest to starostwo, ani urząd w jakikolwiek sposób związany z motoryzacją) na pełen etat i na SKP na pół etatu.

• Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• JANUSZ60

14

• danielg539

14

• zjc

12

• Nowicjusz

8

Cały etat w SKP (podstawowa z wszystkimi rozszerzeniami ) i 1/2 na OSKP. Co ciekawsze na 1/2 etatu zarabiam więcej niż na cały więc jak by ktoś miał propozycje do PZM-otu to zapytać ile płacą bo chyba najmniej w polsce :cry: .

Panowie czy nie uważacie że pracując na stacji okregowej i podstawowej nie zachidzi konflikt interesów

Uważam, że zachodzi ale od strony widzenia właściciela stacji - bo na wpływ BRD to nie ma znaczenia.

• 2 weeks later...
Ja pracuję w urzędzie na pełen etat i na SKP na pół etatu.
Drogi Bartku tylko pozazdrościć. My mamy gościa od korupcji i on twierdzi że urzędnik tyle zarabia że nie może już nigdzie dorabiać. Gość odnajduje się w tworzeniu zarządzeń choć ustawa o pracownikach samorządowych stanowi jasno, że urzędnik może prowadzić działalność gospodarczą jeśli nie wchodzi ona w konflikt w wykonywaną funkcją. Mało tego mogę wykonywać umowę zlecenie czy być gdzieś indziej zatrudniony.

Ale zdaniem naszego góru nawet pełnomocnikiem urzędnik nie może być nie mówiąc o umowie zlecenia.

I diagności narzekają, że mają źle z urzędnikami. Wierzcie mi wcale byście nie chcieli się zamienić. Także zazdroszczę Wam, że możecie na kilku stacjach pracować, chociaż chleba Wam nikt nie odbiera.

Także zazdroszczę Wam, że możecie na kilku stacjach pracować,

Nie ma czego zazdrościć wychodzę z domu 7-00 wracam ok 21-00 jak dziecko jeszcze nie śpi to zdąże sie 30min pobawić :/

My mamy gościa od korupcji i on twierdzi że urzędnik tyle zarabia że nie może już nigdzie dorabiać
Jak tak mówi to pewnie jego żona dużo zarabia. A słowo ambicja to dla niego coś co przeminęło razem z wiatrem :D , dzieci już na swoim utrzymaniu, a sam siedzi z żoną w mieszkaniu. Wówczas można strwierdzić, że zarabia się wystarczająco

Marek to kiedy Ty śpisz?

Panie Bogusławie niestety z jednej "pensyjki" w naszej kochanej ojczyźnie nie da się wyżyć. :( Oczywiście mam zgodę kierownika jednostki (mówię o urzędzie) na pracę dodatkową. Dziwię się temu specjaliście od korupcji w Waszym urzędzie, że nie pozwala Wam dorabiać, pewnie jest dobrze wynagradzany i nie musi się martwić.

• 1 year later...