prezes100 Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Koledzy w ilu firmach pracujecie, czy są to tylko SKP? Ja pracuję w urzędzie (nie jest to starostwo, ani urząd w jakikolwiek sposób związany z motoryzacją) na pełen etat i na SKP na pół etatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Wytłumacz mi tylko - ale tak wielkimi literami, co powodowało Tobą, że właśnie w tym dziale umieściłeś ten temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 Byłem przekonany, że jak umieszcze w tym miejscu to Admin mnie poprawi i UMIEŚCI W PRAWIDŁOWYM (nie chciałem strzelić gafy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Poczekalnia czyli nie wiem gdzie umieścić mój post ... decyzję podejmuje Admin ... To tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Ja pracuje na dwóch pełnych jako diagnosta i jako handlowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Cały etat w SKP (podstawowa z wszystkimi rozszerzeniami ) i 1/2 na OSKP. Co ciekawsze na 1/2 etatu zarabiam więcej niż na cały więc jak by ktoś miał propozycje do PZM-otu to zapytać ile płacą bo chyba najmniej w polsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 No Markes to tak jak ja 12 h/d, ale Berecik to już jest pracoholik 16h, ciekawe co na to Inspekcja Pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 ciekawe co na to Inspekcja Pracy ... trzeci etat berecika to Inspekto Pracy ... Ja pracuje 1 i 1/4 etatu (wszędzie jako diagnosta na podstawowych stacjach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Jeden etat w państwowej a drugi u siebie, a tu inspekcje pracy nic nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Bercik Ty szczęściarzu nie ma jak pracować u siebie i samemu sobie być szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy.k Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Cały etat na stacji powyżej 3,5 T i pół etatu na stacji do 3,5 T Panowie czy nie uważacie że pracując na stacji okregowej i podstawowej nie zachidzi konflikt interesów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Panowie czy nie uważacie że pracując na stacji okregowej i podstawowej nie zachidzi konflikt interesów Uważam, że zachodzi ale od strony widzenia właściciela stacji - bo na wpływ BRD to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 Waściciel "podstawówki" może mieć uzasadnione pretensje do pracownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREZES Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 A tak z ciekawości to pracujecie na kilku stacjach bo pracodawca chce zaoszczędzić czy nie ma diagnostów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Ja pracuję w urzędzie na pełen etat i na SKP na pół etatu. Drogi Bartku tylko pozazdrościć. My mamy gościa od korupcji i on twierdzi że urzędnik tyle zarabia że nie może już nigdzie dorabiać. Gość odnajduje się w tworzeniu zarządzeń choć ustawa o pracownikach samorządowych stanowi jasno, że urzędnik może prowadzić działalność gospodarczą jeśli nie wchodzi ona w konflikt w wykonywaną funkcją. Mało tego mogę wykonywać umowę zlecenie czy być gdzieś indziej zatrudniony. Ale zdaniem naszego góru nawet pełnomocnikiem urzędnik nie może być nie mówiąc o umowie zlecenia. I diagności narzekają, że mają źle z urzędnikami. Wierzcie mi wcale byście nie chcieli się zamienić. Także zazdroszczę Wam, że możecie na kilku stacjach pracować, chociaż chleba Wam nikt nie odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Także zazdroszczę Wam, że możecie na kilku stacjach pracować, Nie ma czego zazdrościć wychodzę z domu 7-00 wracam ok 21-00 jak dziecko jeszcze nie śpi to zdąże sie 30min pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arton Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ja mam cały etat na okręgowej i dodatkowo dla relaksu własną działalność gospodarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Jak by mi kasy starczyło to bym też nie tyrał na dwa etaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREZES Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 My mamy gościa od korupcji i on twierdzi że urzędnik tyle zarabia że nie może już nigdzie dorabiać Jak tak mówi to pewnie jego żona dużo zarabia. A słowo ambicja to dla niego coś co przeminęło razem z wiatrem , dzieci już na swoim utrzymaniu, a sam siedzi z żoną w mieszkaniu. Wówczas można strwierdzić, że zarabia się wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Mam działalność gospodarczą i pracuje na skp,wstaje o godzinie 2 rano wracam do domu o 19 nie narzekam co będe się nudził w domu jak można popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Marek to kiedy Ty śpisz? Panie Bogusławie niestety z jednej "pensyjki" w naszej kochanej ojczyźnie nie da się wyżyć. Oczywiście mam zgodę kierownika jednostki (mówię o urzędzie) na pracę dodatkową. Dziwię się temu specjaliście od korupcji w Waszym urzędzie, że nie pozwala Wam dorabiać, pewnie jest dobrze wynagradzany i nie musi się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 bartek2004 sześć godzin spania na dobe wystarczy aby się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczysko Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Panowie a kiedy żyć.Gdzie rodzina,hobbyitp.Do grobu nie da się zabrać wszystkiego ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 a kiedy żyć.Gdzie rodzina,hobbyitp Bez $ i tak nie pożyjesz i Twoja rodzina też nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 A mam takie pytanie czy mogę pracować na drugiej stacji na umowe zlecenie, np dziennie po 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi