DARIO64 Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 W związku z tym że dzisiaj doszło do działań wbrew ustawie o wychowaniu w trzeźwości i w paru tematach zeszła mowa na% ,proponuję rozmowy na tematy zbędne przenieść tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 A chcesz pogadać o tym, kto ile dzisiaj wypił? Nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 W związku z tym że dzisiaj doszło do działań wbrew ustawie o wychowaniu w trzeźwości Proponuję okular +3 zamiast +2.....Nikt tu nie działał wbrew ustawie.... Ot zebrało się paru marzycieli-gawędziarzy i dokonali wymiany paru zdań w konkretnym temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2011 A chcesz pogadać o tym, kto ile dzisiaj wypił?Nie pytaj Gdzie byłaś? Stęskniłem się. . Jeszcze siedzę ,chociaż litery na potęgę mi się mieszają [ Dodano: 18-12-2011, 00:03 ] Proponuję okular +3 zamiast +2.....Nikt tu nie działał wbrew ustawie. Ustalmy że mówisz za siebie . Mam Ci zrobić fotkę tego co stoi na biurku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 ,chociaż litery na potęgę mi się mieszają Czytaj post wyzej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 dokonali wymiany paru zdań w konkretnym temacie.... :D ale całkiem nie w temacie tematu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2011 ale całkiem nie w temacie tematu Właśnie o to chodzi że nawet po kielichu lubię porządek, przynajmniej na stole . [ Dodano: 18-12-2011, 00:13 ] http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=126723&highlight=#126723 Coś chyba kolegów zmogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 ale całkiem nie w temacie tematu ... Oj tam,oj tam....Konkretny temat nie jest tematem.... Coś chyba kolegów zmogło Nic nie zmogło....Zwarci i czujni.....Tak to chyba kiedys mówili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2011 Zwarci i czujni.....Tak to chyba kiedys mówili... Jak Ty tego nie pamiętasz to kto ma pamiętac? Mówią że ludzie tak długo nie żyją . [ Dodano: 18-12-2011, 00:58 ] Domagam się u Admina nowego emitkona , bo mi walą wodą po oczach Bo z tego co widzę to woda szkodzi ,szczególnie kiedy jest zamarznięta( było chyba na forum) ,ja na suchym jeszcze siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Czy Wy w ogóle pamiętacie, że dzień wcześniej piliście , czy to tylko mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 że dzień wcześniej piliście My. Nie bardzo pamiętam zeby coś takiego się wydarzyło.. czy to tylko mój problem Myślę ze raczej tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Nie bardzo pamiętam zeby coś takiego się wydarzyło.. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 pentagram napisał/a: czy to tylko mój problem Myślę ze raczej tak.... Nie bardzo pamiętam zeby coś takiego się wydarzyło.. I tu Cię mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2011 Bo z tego co widzę to woda szkodzi http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Producenci-piwa-nadal-oszukuja-Posypaly-sie-kary,wid,14091724,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Pitu pitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 łooooo matkoooo... masz kotów tyle co mój wapniak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Nooo... trzynaście... moja szczęśliwa liczba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bertone122 Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 coś dla kobiet http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fiyw5DnsJy4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bertone122 Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 cenna informacja o tym punkcie G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bertone122 Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Dzięki przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Dlatego tez nie ma się co jarać. Dokładnie Dziś wielki mecz o 2-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Panowie jestem załamany i z duuużym kacem. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Panowie jestem załamany i z duuużym kacem. Tragedia. Mówią że klin jest najlepszy. Ale odradzam,najlepsza na to jest dobra ogórkowa albo flaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Tak jak mówisz, właśnie zasuwam pyszne flaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Dasz troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi