Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgodnie z zapowiedziami na ostatnim spotkaniu w Lesznie i na forum, małymi kroczkami rusza organizacja kolejnego już spotkania diagnostów. Tym razem edycja jesienna. Wstępnie organizacji podjął się nasz niezastąpiony kolega Markes. Ale inne propozycje również mile widziane. Termin - okolice września, początek października.

Resztę szczegółów wyłuszczy Markes.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

• Odpowiedzi 212
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Psuj

25

• blakop

20

• pentagram

19

• markes30

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Niestety tym razem bez mojej obecności ,może w przyszłym roku? :cry:

Napisano

Na mnie możecie liczyć :)

Napisano

Czy coś wiadomo gdzie mniej więcej ::?

Napisano
Czy coś wiadomo gdzie mniej więcej ::?

Zanosi się na to że koło Łodzi .

Napisano

No to już lepiej, postaram się być i nie marudzić.

Napisano

i to mi odpowiada rzut :P beretką bez antenki :oops:

Napisano

Bo mieszkamy po prawej stronie Wisły :cool:

Napisano
Bo mieszkamy po prawej stronie Wisły
eborg pomyślcie też czasami, że nad odrą również mieszkają ludzie, diagności :lol:
Napisano
Tylko dlaczego tak wszyscy ciągnięcie na wschód

Bo wszystko co złe to z zachodu przyszło . :x:lol:

Napisano

Dlatego lepiej zorganizujmy coś w centralnej części kraju. :D

Napisano

A co to za różnica gdzie? Byle by towarzystwo było dobre...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Czy masz na myśli "środkową Polskę" - bo dla Ciebie to już zachód :evil:

Napisano

Poczekajcie trochę , niech znajdę robotę........ :(

Napisano
Poczekajcie trochę , niech znajdę robotę.......

Na moim terenie ruszają trzy nowo wybudowane stacje, więc...... Tylko z Garwolina trochę daleko :? .

Napisano
Na moim terenie ruszają trzy nowo wybudowane stacje

W Twoim rejonie to diagności wybierają gdzie chcą pracować a nie pracodawcy bybierają diagnostów - tylko pozazdrościć.

Napisano
W Twoim rejonie to diagności wybierają gdzie chcą pracować

Co tu dużo mówić, jest lekki deficyt diagnostów na moim terenie, dlatego pracuję na dwóch stacjach.

Napisano

Jeśli spotkanie ma być w centralnej Polsce, szczególnie w okolicach Łodzi to deklaruję swój udział WYŁĄCZNIE w przypadku objęcia imprezy patronatem honorowym przez PHU "SUNRISE" !! 8)

Napisano

Ja tam zawsze jestem otwarty na propozycje... :evil:

Napisano
WYŁĄCZNIE w przypadku objęcia imprezy patronatem honorowym przez PHU "SUNRISE" !!

To co Wy galę MMA chcecie organizować :D

Napisano
To co Wy galę MMA chcecie organizować :D

Niekoniecznie, ale haratnąć w gałę nie zaszkodzi ::D

Napisano
Niekoniecznie, ale haratnąć w gałę nie zaszkodzi

I w gębę ::D

Nie mówię o biciu :piwo

A co to za różnica gdzie? Byle by towarzystwo było dobre...

:ok

Napisano

Doli, przecież Ty nie popijasz!?!?!?!?!? :-P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.