-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Paprock
3 -
2cezary
2 -
3michal_k
2 -
4Ciech_98
2 -
5IVVO
2
-
-
Aktualne posty
-
Przez danielg539 · Napisano
Stara Maha mierzy wg metody BOGE i uważam, że te pomiary są najbardziej powtarzalne i obiektywne! Unimetal potrafi pokazywać skuteczność amortyzatorów na poziomie 40 % nawet w przypadku nowych amortyzatorów, tam sposób zamocowania amortyzatora do podwozia miewa kluczowe znaczenie dla wyników testu (zwykle amortyzatory montowane skoście maja niską sprawność)... -
@piotr8705Nie masz wymaganej praktyki w zakresie naprawy motocykli i nawet gdy Twoje wykształcenie potraktują jako samochodowe to SKO może zakwestionować doświadczenie zawodowe - był już taki wyrok SKO... -
Przez Nikita_Bennet · Napisano
zgłoś do nadzoru, ja bym nawet diagnoście du*y nie zawracał, zgłosił do nadzoru (opisał całą sytuację) i czekał na ich ruch. -
Przez Nikita_Bennet · Napisano
A u mnie było tak. Auto odebrane w Gdańsku czy Gdyni, nowe z hakiem, zapytałem gdzie najbliższa OSKP żeby zrobić dbt na hak żeby mi misiaki nie zawinęły dowodu zanim do domu (tak ponad 200km) dojadę za brak wpisu hak. Pani z salonu wskazała że najbliższa jest tu obok ale mogę zrobić gdzie chcę. Podjechałem, badanie zrobione, kwit i w WK załatwione (auto leasingowane). Da się? Da. Wg mnie wina a raczej niedopatrzenie właściciela/użytkownika. Teraz - zrobić dbt na hak i do WK niech wbiją w DR. -
Na SKP powinno być jak w urzędzie, czyli przyjmowanie petentów powinno następować po 30 minutach od rozpoczęcia pracy i kończyć się na godzinę przed jej zakończeniem...
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 881
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Anzej