Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      Paprock
      Paprock
      3
    2. 2
      cezary
      cezary
      2
    3. 3
      michal_k
      michal_k
      2
    4. 4
      Ciech_98
      Ciech_98
      2
    5. 5
      IVVO
      IVVO
      2
  • Aktualne posty

• Nikita_Bennet
      zgłoś do nadzoru, ja bym nawet diagnoście du*y nie zawracał, zgłosił do nadzoru (opisał całą sytuację) i czekał na ich ruch.
    • Nikita_Bennet
      A u mnie było tak. Auto odebrane w Gdańsku czy Gdyni, nowe z hakiem, zapytałem gdzie najbliższa OSKP żeby zrobić dbt na hak żeby mi misiaki nie zawinęły dowodu zanim do domu (tak ponad 200km) dojadę za brak wpisu hak. Pani z salonu wskazała że najbliższa jest tu obok ale mogę zrobić gdzie chcę. Podjechałem, badanie zrobione, kwit i w WK załatwione (auto leasingowane). Da się? Da. Wg mnie wina a raczej niedopatrzenie właściciela/użytkownika. Teraz - zrobić dbt na hak i do WK niech wbiją w DR.
    • danielg539
      Na SKP powinno być jak w urzędzie, czyli przyjmowanie petentów powinno następować po 30 minutach od rozpoczęcia pracy i kończyć się na godzinę przed jej zakończeniem...
    • Anzej
      Oczywiście jazda żony bez badań technicznych, która trwała kilka miesięcy została zgłoszona. To nie jest ten przypadek. Dowód nie został zatrzymany, nie było pokwitowania. Poszedłem do Pana diagnosty grzecznie zapytać czy może wycofać to badanie wykonane z naruszenie prawa. Nie z mordą, tylko po ludzku zapytałem czy to zrobi a jak mi kazał się gonić i zgłosić to do prokuratury, pożegnałem się i poszedłem. Przykro mi, że on został w to wmieszany, ale złamał prawo a mógł tego nie robić. Miał szansę też naprawić swój błąd a tego z premedytacją nie zrobił. Kazał zgłosić to do prokuratury,co też uczynię.
    • diagnosta2017
      Jak mówiłem wcześniej ja przechodziłem przez takie cusss To że ktoś się rozwodzi to nie dziwne  Dziwie się że ludzie są tak zawistni sobie nawzajem że potrafią wykorzystywać wszystko i mieszać w to szambo ludzi postronnych  Identyczny przypadek przerabiałam  A na drugi dzień  pan małżonek zawitał do mnie z wielkimi pretensjami jak ja mogłem  A ja mu cyk proszę o tak mogłem  i wyciągam ksero dokumentu z zatrzymania dowodu rej przez policję w wyniku kontroli.  Grzecznie wytlumaczone jak to bylo i Tyle w temacie  gość poszedł sobie  A teraz tyyy zamiast kuźwa czekać czekać  Trza było wcześniej dzwonić na pałyy i zgłosić że twoja wielce małżonka porusza się pojazdem bez badań tech.  Tera to szambo jest tak głębokie że będziecie się jeszcze po łokcie brudzić i nawzajem wpierać czyje tak na prawdę auto jest 
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 881
    • Najwięcej online
      1 667

Anzej
    Najnowszy użytkownik
    Anzej
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.