-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Paprock
2 -
2cezary
2 -
3michal_k
2 -
4Ciech_98
1 -
5Norbert Jezierski
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez IVVO · Napisano
Badanie mogło być wykonane całkowicie legalnie na pokwitowanie policji - więc bez szerszej wiedzy nie osądzałbym nikogo -
Przez mlusiek1590 · Napisano
poszukaj na forum jest o tym dużo , ja nie wiem jak chcecie zarabiać na skp skoro wszystkiego się czepiacie ... lepiej robić 2 letnie auto z USA niż 20 letni pażdzierz ,którego światła prawie nie świecą . Auta na rynek USA przechodzą więcej testów np zderzeniowych niż w europie , pasy mają 2 lub nawet 3 nabojowe ,czego nie ma w europie , dodatkowe strefy zgniotu ,też nie ma w europie . Przepisy są jakie są , furtka jest otwarta , takie badania w milionach są robione w Polsce , jeśli ty nie chcesz zarabiać .zrobi to twoja konkurencja . Jeśli WK dopuszcza pojazd to nie widzę problemu by robić takie badania -
Przez Krzysztof_k0071 · Napisano
A dlaczego ma robić badanie dodatkowe po zamontowaniu haka? To badanie robi się tylko i wyłącznie po zamontowaniu haka. Co chcecie poprawiać fabrykę? To tak jakby przyjechał klient i chcecie mu wcisnąć badanie dodatkowe zmiany konstrukcyjne po zamontowaniu silnika. Ma to zrobić WK bez żadnego badania i tyle w temacie. -
Przez Krzysztof_k0071 · Napisano
Jeżeli na moją stację przyjeżdża pojazd z LPG to od razu zapala mi się czerwona lampka i rozpoczynam badanie od szczelności, koniec i kropka. Polecam to każdemu. -
Przez Solaris · Napisano
Da się usunąć badanie z Cepik natomiast lokalnie pozostanie tylko na komputerze tej SKP. Bez dowodu nie powinien wykonać badania ale znalazł się taki co wykonał.
-
-
Najbliższe urodziny
- karol1207
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 881
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Anzej