-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1adam1501
3 -
2Ciech_98
2 -
3IVVO
2 -
4Paprock
2 -
5michal_k
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez IVVO · Napisano
......Proszę Pana - prosto od mechanika - 100% pewniak .... przegląd przejdzie bez problemu -
Przez Paprock · Napisano
Już te wieszaki były przerabiane: https://forum.norcom.pl/index.php?/topic/17887-hak-holowniczy-a-brak-homologacji-do-ciągnięcia-przyczepy/ -
-
Przez ango944 · Napisano
Kilkukrotnie. Zwłaszcza w BMW i Mini. Różnica w cenie: +/- 70% tańsze są wieszaki z D=0 kN. To powoduje, że klienci decydują się na nie, a nie na "pełnoprawne" haki. Zwłaszcza, gdy potrzebują tylko do platformy na rowery. Sam się kiedyś zapędziłem, żeby dać N za brak wpisu. Jednak w porę się opamiętałem -
Przez Tomcar · Napisano
Ja rozumiem że jesteś wolontariuszem i za pracę nie pobierasz wynagrodzenia. w takim razie szacun. Wielokrotnie podkreślałem że sam robię badania i w mojej stacji taki totalny gruz trafia sie może raz w miesiącu. po pierwsze w porównaniu z tym co jeździło 10 15 lat temu obecnie samochody osobowe mają w większości trwalsze zawieszenia i układy hamulcowe niż te które wtedy jeździły. Po drugie włąściciele takich totalnych rzep jeżdżą bez badań gdyż prawdopodobieństwo zatrzymania do kontroli schludnego nie rzucajacego sie w oczy kierujacego w średnim wieku jest minimalne, Policja interesuje się głownie gówniarzami ścigajac ich w poszukiwaniu zioła lub prochów.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 882
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Michal7