Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      aboz
      aboz
      2
    2. 2
      Mecher
      Mecher
      2
    3. 3
      Tomcar
      Tomcar
      1
    4. 4
      Solaris
      Solaris
      1
    5. 5
      pablos
      pablos
      1
  • Aktualne posty

• kuba19787
      Moim zdaniem to jeśli rolnicze okolice to warto na te sprzęty rolnicze ale musisz też się liczyć że te pojazdy to na pocztach głównie robią 
    • mlusiek1590
      Wierzę w to co mówisz , ale stać w miejscu to nie dla mnie … ciężko w cokolwiek zainwestować w tych czasach , a jak w tym się siedzi tyle lat to trzeba próbować     
    • kuba19787
      Przez 30 lat pracy diagnosty jedyne problemy jakie miałem to przy ciężarówkach i autobusach a uwierz mi teraz ITD ostro to trzepie i jak coś znajdą to zaraz pisma do nadzoru i prokuratury a i urządzenia co chwile nawalają przy badaniach ciężarówek (rolki,szarpaki) a serwis kasuje ostatnio płaciłem 20 tys A te obecne ścieżki diagnostyczne to Chiński szajs szczególnie Unimetal 
    • mlusiek1590
      Wprowadzili , że możesz wykonywać takie badania u rolnika , ale nie jest to takie proste , nie wiem czy ktoś wogole to robi 
    • kuba19787
      No chyba że tak ale mają wprowadzić czy nawet już wprowadzili że ciągniki rolnicze i przyczepy można by robić na PSKP to czy warto budować nową OSKP na ciężarówki i autobusy odpowiedzialność diagnosty dużo większa przy badaniu ciężarówki nie wspomnę o autobusach a będziesz ich miał znikomą ilość.
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 891
    • Najwięcej online
      1 667

Slawko69
    Najnowszy użytkownik
    Slawko69
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.