-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1aboz
2 -
2Mecher
2 -
3Tomcar
1 -
4Solaris
1 -
5pablos
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez kuba19787 · Napisano
Moim zdaniem to jeśli rolnicze okolice to warto na te sprzęty rolnicze ale musisz też się liczyć że te pojazdy to na pocztach głównie robią -
Przez mlusiek1590 · Napisano
Wierzę w to co mówisz , ale stać w miejscu to nie dla mnie … ciężko w cokolwiek zainwestować w tych czasach , a jak w tym się siedzi tyle lat to trzeba próbować -
Przez 30 lat pracy diagnosty jedyne problemy jakie miałem to przy ciężarówkach i autobusach a uwierz mi teraz ITD ostro to trzepie i jak coś znajdą to zaraz pisma do nadzoru i prokuratury a i urządzenia co chwile nawalają przy badaniach ciężarówek (rolki,szarpaki) a serwis kasuje ostatnio płaciłem 20 tys A te obecne ścieżki diagnostyczne to Chiński szajs szczególnie Unimetal -
Przez mlusiek1590 · Napisano
Wprowadzili , że możesz wykonywać takie badania u rolnika , ale nie jest to takie proste , nie wiem czy ktoś wogole to robi -
No chyba że tak ale mają wprowadzić czy nawet już wprowadzili że ciągniki rolnicze i przyczepy można by robić na PSKP to czy warto budować nową OSKP na ciężarówki i autobusy odpowiedzialność diagnosty dużo większa przy badaniu ciężarówki nie wspomnę o autobusach a będziesz ich miał znikomą ilość.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 891
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Slawko69