Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      Solaris
      Solaris
      2
    2. 2
      rewers
      rewers
      1
    3. 3
      nesiasps
      nesiasps
      1
    4. 4
      michal_k
      michal_k
      1
  • Aktualne posty

• blakop
      Jest grupa pojazdów, które aby być zabytkiem generalnie nie muszą mieć nic wspólnego z konserwatorem (a nawet rzeczoznawcą). Badanie "na zabytek" nie ma wyniku - one jedynie ma potwierdzić, czy pojazd jest zgodny z właściwymi (!) warunkami technicznymi, czy nie. Jeśli jest zgodny, ale ma liczne rozwiązania konstrukcyjne mogące stanowić zagrożenie dla ruchu w dzisiejszych warunkach ustala się ograniczenia. A co do kłótni o kierunkowskazach - a co jak pojazd w ogóle ich nie posiada, a przynajmniej nie w formie świetlnej? A kijanka popolicyjna może sobie śmigać ile chce na żółtych blachach, natomiast używanie sygnałów to już wykroczenie. W ogóle z tymi sygnałami to nie wiem jak to teraz jest, ale kiedyś mogły one pozostać w formie atrapy, bez możliwości użycia. Czy coś się zmieniło w ciągu ostatniej dekady w tej kwestii to proszę pytać kolegi michal_k
    • aboz
      Masz opisać obie procedury. Różnic nie jest dużo a ocena wyników pomiaru zbliżona. Obstawiam, że wszystko było w pytaniu zawarte, skoro inni zdali i zapewne nie była to kategoria M1. Wysłane z mojego CPH2043 przy użyciu Tapatalka
    • Paprock
      To chyba lepiej, niż miałby wewnątrz wystrzelić. Tym bardziej, że się z mocowania uwolnił.
    • Piotr97
      Jeżeli w pytaniu nie ma sprecyzowane czy układ jest hydrauliczny czy pneumatyczny to mam zgadywać?:D pomijając oczywiście ten absurd z tą kategoria m1 autobusu  w pytaniu 😜 
    • yogi1984
      Normalnie jak we dwóch pracujemy to 7-21(a faktycznie o 19 już zamykany🙂) Jak ktoś na urlopie to 8-16 Soboty 8-13
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 874
    • Najwięcej online
      1 667

Najnowszy użytkownik
    JakubL
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.