-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Solaris
2 -
2rewers
1 -
3nesiasps
1 -
4michal_k
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez blakop · Napisano
Jest grupa pojazdów, które aby być zabytkiem generalnie nie muszą mieć nic wspólnego z konserwatorem (a nawet rzeczoznawcą). Badanie "na zabytek" nie ma wyniku - one jedynie ma potwierdzić, czy pojazd jest zgodny z właściwymi (!) warunkami technicznymi, czy nie. Jeśli jest zgodny, ale ma liczne rozwiązania konstrukcyjne mogące stanowić zagrożenie dla ruchu w dzisiejszych warunkach ustala się ograniczenia. A co do kłótni o kierunkowskazach - a co jak pojazd w ogóle ich nie posiada, a przynajmniej nie w formie świetlnej? A kijanka popolicyjna może sobie śmigać ile chce na żółtych blachach, natomiast używanie sygnałów to już wykroczenie. W ogóle z tymi sygnałami to nie wiem jak to teraz jest, ale kiedyś mogły one pozostać w formie atrapy, bez możliwości użycia. Czy coś się zmieniło w ciągu ostatniej dekady w tej kwestii to proszę pytać kolegi michal_k -
Przez aboz · Napisano
Masz opisać obie procedury. Różnic nie jest dużo a ocena wyników pomiaru zbliżona. Obstawiam, że wszystko było w pytaniu zawarte, skoro inni zdali i zapewne nie była to kategoria M1. Wysłane z mojego CPH2043 przy użyciu Tapatalka -
Przez Paprock · Napisano
To chyba lepiej, niż miałby wewnątrz wystrzelić. Tym bardziej, że się z mocowania uwolnił. -
Przez Piotr97 · Napisano
Jeżeli w pytaniu nie ma sprecyzowane czy układ jest hydrauliczny czy pneumatyczny to mam zgadywać?:D pomijając oczywiście ten absurd z tą kategoria m1 autobusu w pytaniu 😜 -
Przez yogi1984 · Napisano
Normalnie jak we dwóch pracujemy to 7-21(a faktycznie o 19 już zamykany🙂) Jak ktoś na urlopie to 8-16 Soboty 8-13
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników